Γουέστ: «Το 1998 αποκλειστήκαμε λόγω Γυναικών…»

O πρώην Νιγηριανός αμυντικός Ταρίμπο Γουέστ αποκάλυψε πως η Εθνική Νιγηρίας αποκλείστηκε από την Δανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 1998, λόγω γυναικών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η Νιγηρία, αφού πέρασε από τους ομίλους της διοργάνωσης, αποκλείστηκε από την Δανία στους -16- με σκορ 4-1 και οι δηλώσεις του Γουέστ 22 χρόνια μετά προκαλούν μεγάλη αίσθηση.

Ο Νιγηριανός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι Αφρικανές που είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν την διοργάνωση μας έβλεπαν και λιποθυμούσαν. Απολάμβαναν την επιτυχία μας. Οι παίκτες με τη σειρά τους απολάμβαναν την προβολή που είχαν αποκτήσει και είχαν υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Οι περισσότεροι ήταν πεπεισμένοι ότι θα κερδίζαμε τη Δανία εύκολα. Έχω διαβάσει άρθρα που λένε ότι κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ οι παίκτες επισκέπτονταν κλαμπ και έκαναν βόλτες με λιμουζίνες. Ειλικρινά δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ακόμα και την παραμονή του αγώνα με τη Δανία, πολλοί παίκτες πέρασαν λαθραία γυναίκες μέσα στο προπονητικό μας κέντρο. Με τους Δανούς, μπορούσες να δεις ότι οι αρκετοί παίκτες δεν είχαν δύναμη σωματικά και ψυχικά να αγωνιστούν. Είχαν δουλέψει υπερωρίες το προηγούμενο βράδυ…Ήμουν έξαλλος, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα!»

Πραγματικά απίστευτες αποκαλύψεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ