Βανέσα Μπράιαντ: «Μακάρι να γυρνούσα σε εκείνο το πρωί»

Η Βανέσα Μπράιαντ, σύζυγος και χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram, λέγοντας ανάμεσα σε πολλά αλλά, ότι η ζωή είναι άδικη και ότι εύχεται να γυρνούσε πίσω σε εκείνο το πρωί του δυστυχήματος.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο της απόσυρσης του Κόμπι από τα γήπεδα, η Βανέσα έγραψε αυτό το μήνυμα το οποίο και δημοσίευσε και συγκίνησε όλο τον μπασκετικό και όχι μόνο κόσμο.

Η Βανέσα Μπράιαντ έγραψε λοιπόν, χαρακτηριστικά:

«Ο σύζυγός μου δούλεψε σκληρά για 20 χρόνια. Τα έδωσε όλα. Το μόνο που ήθελε ήταν να περάσει χρόνο με τα κορίτσια μας και να καλύψει τον χαμένο χρόνο. Ήθελε να είναι εκεί σε κάθε επίτευγμα, κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής των κοριτσιών μας. Είχε μόνο 3 χρόνια και 9 μήνες από την απόσυρσή του.

Είχαμε δύο ακόμα κόρες, κέρδισε Οσκαρ, άνοιξε τα Granity Studios, έγινε ο 5ος συγγραφέας σε πωλήσεις και ήταν προπονητής στην ομάδα μπάσκετ της Τζιάνα σε αυτό το διάστημα. Η Τζιάνα δούλεψε σκληρά και τα έδωσε όλα για 7 ημέρες την εβδομάδα όπως και ο μπαμπάκας της. Κάθε μέρα εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω σε εκείνο το πρωινό. Εύχομαι να παίζαν ένα απλό τοπικό παιχνίδι στις 26 Ιανουαρίου. Η ζωή στα αλήθεια δεν είναι δίκαιη. Όλο αυτό είναι παράλογο.»

Το μήνυμα και το βίντεο της Βανέσα Μπράιαντ για τον Κόμπι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ