Τράμπζονσπορ: Αποκλεισμός από την Ευρώπη για έναν χρόνο

Στη Τουρκική Τράμπζονσπορ επιβλήθηκε τιμωρία και αποκλεισμός ενός χρόνου από την Ευρώπη και όλες τις διοργανώσεις, λόγω ατασθαλειών και μη τήρησης των κανόνων του Financial Fair Play της UEFA.

Η UEFA ανέφερε πως οι πρωτοπώροι του Τουρκικού πρωταθλήματος, Τράμπζονσπορ, δεν τήρησαν τη συμφωνία του 2016 όταν και τότε η ομάδα είχε παραβιάσει τους οικονομικούς κανόνες.

Η τιμωρία και ο μονοετής αποκλεισμός της Τράμπζονσπορ από την Ευρώπη και τις ευρωπαϊκές θα ισχύσει είτε φέτος, είτε του χρόνου 2021-2022, αλλά όχι μετά από αυτές τις χρονιές.

Οι κανόνες του Financial Fair Play είσηχθησαν από την UEFA το 2011 και φτιάχτηκαν ώστε να σταματούν τις ομάδες να ξοδεύουν παραπάνω χρήματα από αυτά που βγάζουν από τα έσοδα τους.

Τόσο η Μίλαν, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν τιμωρηθεί επίσης, με την Σίτι να έχει κάνει ήδη έφεση και να περιμένει την τελική απόφαση την επόμενη εβδομάδα, στις 8 Ιουνίου.

Το πρωτάθλημα Τουρκίας ξεκινάει στις 12 Ιουνίου, με τη Τράμπζονσπορ να βρίσκεται στη κορυφή μαζί με τη Μπασακχεσίρ, με οκτώ αγώνες να απομένουν.

Δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια που προσφέρει στο ποδόσφαιρο η Stoiximan, και απολαύστε υπεύθυνα την επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ