Τούρκοι σε Καντέρ: «Έλληνα μπ@@ταρδ@ θα σε σκοτώσουμε»

Απειλητικά μηνύματα από συμπατριώτες του δέχεται ο Τούρκος μπασκετμπολίστας του NBA, Ενές Καντέρ.

Η μεγάλη κόντρα του ψηλού με τον Ταγίπ Ερντογάν είναι γνωστή , με τον Καντέρ να αποτελεί κόκκινο πανί για τον Πρόεδρο της Τουρκίας και να είναι ανεπιθύμητος στην πατρίδα του.

Ο Καντέρ πολλές φορές έχει αποκαλέσει δημόσια τον Ερτνογάν δικτάτορα ενώ δε σταματά τον κατηγορεί για της μεθόδους που χρησιμοποιεί σε κάθε ευκαιρία. Πρόσφατα μάλιστα πόσταρε στα social media μια Monopoly που είχε κεντρικό πρόσωπο τον Ερντογάν και όπου και να έπεφτες θα κατέληγες στην φυλακή , θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα.

Παρόλα αυτά ο Καντέρ αγανάκτησε με τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που δέχεται συνεχώς και αποφάσισε να δείξει μερικά από αυτά.

Χαρακτηριστικά μερικά από αυτά: «Θα σε σκοτώσω που… γιε, Έλληνα μπ@@ταρδ@. Που.. γιε, θα σε μαχαιρώσω, θα σε δέσω και θα σε πετάξω στη θάλασσα».

“Θα σε σκοτώσω παλιόσκυλο. Ο Ερντογάν θα σε διαλύσει. Ο πρόεδρος θα κάνει ό,τι χρειάζεται, ηρέμησε π…νας γιε”

O ΄σέντερ των Σέλτικς απάντησε: “Ο φασίστας Ερντογάν χρησιμοποιεί τους βλάκες του για να μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες που λαμβάνω καθημερινά. Δεν θα σταματήσω μέχρι κάθε αθώα ψυχή να αποφυλακιστεί. Έχω μπει στο μυαλό σου τύρανε Ερντογάν και δεν πληρώνω και ενοίκιο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ