Το Ρέθυμνο χαρίζει εισιτήρια διαρκείας σε γιατρούς και νοσηλευτές

Η ομάδα του Ρεθύμνου ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νομού, στην Κρήτη.

Η μπασκετική ΚΑΕ του Ρεθύμνου αποδέχθηκε πρώτη το κάλεσμα της κυβέρνησης και θα προσφέρει βοήθεια σε όσους βρίσκονται στη πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας του Κορονοϊού.

Ανακοίνωσε συγκεκριμένα ότι την επόμενη σεζόν, όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, στα Κέντρα Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Νομού Ρεθύμνου, θα έχουν δικαίωμα στην απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ:

«Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στο ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, κάνει γνωστό ότι στο επόμενο πρωτάθλημα όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, στα Κέντρα Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Νομού, με την επίδειξη της ταυτότητας τους, θα έχουν δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας. Μέχρι τότε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και στηρίζουμε την προσπάθεια τους, ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές στη μάχη κατά του κορονοϊού».

Ελπίζουμε και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να ανταποκριθούν το ίδιο γρήγορα! Σε μπάσκετ αλλά και τα υπόλοιπα αθλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ