Το Κύπελλο Αγγλίας μετατίθεται για Οκτώβριο

Με βάση πληροφορίες που έρχονται σήμερα από την Αγγλία, η Αγγλική Ομοσπονδία (FA) θα μεταθέσει το Κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) για τον Οκτώβριο, ακόμα και αν ακυρωθεί η φετινή χρόνια.

Η επέλαση του Κορονοϊού στην Αγγλία, έχει προβληματίσει έντονα την Ομοσπονδία, η οποία περιμένει να δει αν τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο θα μπορέσουν τελικά να ολοκληρωθούν φέτος.

Στην άτυχη όμως περίπτωση που η χρόνια ακυρωθεί οριστικά, και επέλθει η διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ, η Ομοσπονδία αρνείται να ακυρώσει και το Κύπελλο Αγγλίας, γνωστό ως FA Cup.

Ο θεσμός του Κυπέλλου Αγγλίας είναι «Ιερός» για την Αγγλία, με αποτέλεσμα να σκέφτονται τη μετάθεση της διοργάνωσης το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο.

Το κύπελλο Αγγλίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα Προημιτελικά, που σημαίνει πως μέχρι τέλους, χρειάζονται μόνο 7 αγώνες (προημιτελικά, ημιτελικά, τελικός).

Η ανακοίνωση της FA:

«Οι ομάδες που συνεχίζουν στο θεσμό του Κυπέλλου, είναι πολύ κοντά σε ένα μεγάλο τελικό. Για αυτές τις ομάδες και τους φιλάθλους, πρέπει να κρατήσουμε το όνειρο του Γουέμπλεϊ ζωντανό.»

Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ