Tελευταία μεταγραφικά νέα: Σάντσο, Ντεμπελέ, Γουίλιαν

Σπουδαίες κινήσεις που θα αλλάξουν τις ισορροπίες βρίσκονται στα σκαριά και εμείς σας ενημερώνουμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Γουίλιαν της Τσέλσι απέρριψε την πρόταση για συμβόλαιο δύο χρόνων που του έκαναν οι Λονδρέζοι και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει σε μια άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Άρσεναλ, που του έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο.

Οι Λονδρέζοι του Αρτέτα έχουν ψηλά στην λίστα τους  επίσης τους Κουτίνιο  από Μπάρτσα και Τόμας Παρτέι από Ατλέτικο.

Ο Ομπαμεγιάνγκ θέλει να δει μεγάλα ονόματα να έρχονται στην Άρσεναλ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο , με πληροφορίες να αναφέρουν πως επιθυμεί συγκεκριμένα τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε τον Σάντσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ και το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον 20χρονο θα είναι τουλάχιστον 5 ετών.

Η ομάδα του Σόλσκιερ θα περιμένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να κινηθεί για τον Τζακ  Γκρίλις.

Η Ίντερ συμφώνησε με την Γιουνάιτεντ για την αγορά του Αλέξις Σάντσεθ με ένα ποσό κοντά στα 14 εκατομμύρια.

Ο προπονητής της Τσέλσι , Φρανκ Λάμπαρντ, θέλει να απομακρύνει πέντε αμυντικούς από την ομάδα με τον 23χρονο Μπεν Τσίλγουελ της Λέστερ να είναι ο πρώτος στόχος της Τσέλσι,  ούτως να καλύψει τα κενά που θα δημιουργηθούν στο ρόστερ.

Η Λεβερκούζεν μπαίνει σφήνα στην απόκτηση του Μπεν Γκόντφρι από τη Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ