Στο Draft του NBA ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, παίκτης του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκε φέτος στη Νεβέζις Λιθουανίας, επιβεβαίωσε στο ESPN τη συμμετοχή του στη φετινή διαδικασία του draft του NBA.

Ο «μικρός» του Παναθηναϊκού κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να είναι διαθέσιμος για το NBA Draft του 2020.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δήλωσε σχετικά με την Αμερική και τις προπονήσεις του τώρα:

«Σχεδίαζα να περάσω χρόνο στην Αμερική μετά το τέλος της σεζόν για προπονήσεις και γυμναστική, αλλά τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό (λόγω Κορονοϊού). Θα προσπαθήσω να προπονηθώ εδώ στην Ελλάδα όσο περισσότερο γίνεται. Θα έχω τον βοηθό μας, Μαρτίνας Στανκοβίτσιους από τη Νεβέζις, εδώ στην Ελλάδα, ώστε να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις.»

Ενώ σε ερώτηση για το που βρίσκεται και πως περνάει τις μέρες του Κορονοϊού και της καραντίνας ανέφερε:

«Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια μου. Δυστυχώς η σεζόν στη Λιθουανία ήταν μία από τις πρώτες που σταμάτησαν (λόγω Κορονοϊού) και γυρίσαμε σπίτι πριν από τους περιορισμούς στις πτήσεις. Γυμνάζομαι κάθε μέρα και περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια μου.

Μένω σπίτι και προτρέπω τον κόσμο να κάνει το ίδιο, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς και να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Ο στόχος μου παραμένει ίδιος. Θέλω να γίνω καλύτερος υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες με την ελπίδα να περάσει όλο αυτό και να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Καλή επιτυχία ευχόμαστε από τη μεριά μας, όλα να πάνε όπως τα επιθυμεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ