Στη Λευκορωσία συνεχίζεται και το Κύπελλο – Προγνωστικά

Όπως γράψαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο, το πρωτάθλημα Λευκορωσίας είναι ένα από τέσσερα που συνεχίζονται κανονικά σε όλον τον πλανήτη, ενώ σήμερα η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και στο Κύπελλο Λευκορωσίας.

Ο θεσμός του Κυπέλλου στη Λευκορωσία βρίσκεται στα Ημιτελικά της διοργάνωσης, με τα δυο ζευγάρια να διασταυρώνονται σήμερα και τους επαναληπτικούς αγώνες να είναι σε δυο εβδομάδες.

Στις 17:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας σήμερα, η Σλάβια Μοζίρ αντιμετωπίζει την Μπάτε Μπόρισοφ, ενώ στις 19:30 μ.μ. η Μπρέστ υποδέχεται την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις στοιχηματικές αποδόσεις εδώ.

Το SportGun, σας δίνει τα προγνωστικά του για τους δυο αγώνες παρακάτω.

Σλάβια Μοζίρ – Μπάτε Μπόρισοφ:

Με το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας να έχει μόλις ξεκινήσει εδώ και 3 αγωνιστικές, η Σλάβια Μοζίρ μετράει 2 νίκες σε 3 αγώνες, ενώ η Μπάτε μόλις 1 νίκη και 2 ήττες. Μάλιστα, οι δυο ομάδες πρόλαβαν να αγωνιστούν για το πρωτάθλημα, με την Μοζίρ να παίρνει τη νίκη με 2-1. Το κύπελλο όμως είναι διαφορετικός θεσμός και η Μπάτε δείχνει σιγά σιγά να… ξυπνάει. Προτείνουμε τη νίκη της Μπάτε (σημείο 2) με απόδοση 2,22.

Ντιναμό Μπρέστ – Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ:

Στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας η Μπρέστ αριθμεί 1 νίκη-1 ισοπαλία-1 ήττα, ενώ ακριβώς τους ίδιους αριθμούς έχει και η αντίπαλος της Σαχτιόρ. Η μεν Μπρέστ ηττήθηκε το σαββατοκύριακο με 1-2 από την Μοζίρ, ενώ η Σαχτιόρ έμεινε στο 0-0 με τη Νεμάν. Θεωρούμε πως η Μπρέστ έχει δυνατότερη έδρα (αν και εν μέσω Κορονοϊού) και θα πάρει τη νίκη (σημείο 1) με απόδοση 2,68.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ