Σφοδρή Επίθεση του Μαρκ Όφερμαρς στην UEFA

Ο Μαρκ Όφερμαρς, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πλέον διευθυντής του Άγιαξ, εξαπέλυσε επίθεση σε UEFA και Ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με αφορμή τις τελευταίες αποφάσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός επιτέθηκε τόσο στην UEFA όσο και στη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας για το τρόπο διαχείρισης της κρίσης του Κορονοϊού.

Μάλιστα, δήλωσε ξεκάθαρα πως από τη στιγμή που ο Άγιαξ δε παίζει πλέον φέτος στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα επίσης για τον ίδιο δεν έχει καμία σημασία, παρά μόνο η ασφάλεια και υγεία του κόσμου και των αθλητών.

Διαβάστε τις δηλώσεις του αναλυτικά:

«Περνάω πολύ δύσκολα με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν εξαρτιόμαστε (εννοεί ο Άγιαξ) από τα λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ολλανδία, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Ιταλία. 

Θεωρώ ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ασκήσει μεγάλη πίεση στην UEFA για να συνεχιστούν οι αγώνες με οποιοδήποτε κόστος. Και η UEFA κερδίζει γιατί παίζοντας ή όχι το Champions League, πάλι θα λάβει εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι τόσο η UEFA όσο και η Ολλανδική Ομοσπονδία λειτουργούν όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είπε πριν μία εβδομάδα ότι η οικονομία είναι πιο σημαντική από τον κορωνοϊό. 
Περισσότερα από 100 άτομα πεθαίνουν κάθε μέρα στην Ολλανδία, εξαιτίας του κορωνοϊού. Για μένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, η ζωή είναι πιο σημαντική”.

Ιδιαίτερα αιχμηρές οι δηλώσεις του Όφερμαρς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ