Σανιόλ:«Απέφευγα τον Ζιντάν 2 χρόνια λόγω της κουτουλιάς»

Ο πρώην ακραίος αμυντικός της Μπάγερν και της Εθνικής Γαλλίας, Βιλί Σανιόλ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι απέφευγε τον Ζινεντίν Ζιντάν για δύο χρόνια λόγω της κουτουλιάς που έριξε στον Μάρκο Ματεράτσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006.

Ο Σανιόλ προχώρησε σε αυτήν την αποκάλυψη στη ισπανική εφημερίδα «AS», σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Σε αυτή, ο Γάλλος αμυντικός υποστήριξε πως για δύο χρόνια απέφευγε και δεν μιλούσε στον Ζιντάν, γιατί είχε θυμώσει με τη κουτουλιά που είχε ρίξει στον Ματεράτσι, με αποτέλεσμα η Γαλλία να μείνει με 10 παίκτες στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2006.

Ο Σανιόλ, όπως και πολλοί άλλοι, θεωρούν ότι η ενέργεια αυτή στοίχισε στη Γαλλία το τρόπαιο.

Ανέφερε λοιπόν χαρακτηριστικά, τι συνέβη στα αποδυτήρια αμέσως μετά!

«Μπαίνεις στα αποδυτήρια, έχεις χάσει και έχεις έναν τύπο να ζητάει συγγνώμη. Αλλά δεν τον ακούς καν! Είσαι βαθιά απογοητευμένος, είσαι στον δικό σου κόσμο. Δεν ήθελα να δεχθώ τη συγγνώμη του, ούτε καν να του μιλήσω. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Κανονικά, θα έπρεπε να πάω στην τουαλέτα και να καπνίσω 250 τσιγάρα σε 10 λεπτά. Μόνο έτσι θα ξέφευγα.

Μετά από αυτό, δεν μιλούσαμε για σχεδόν δύο χρόνια. Το 2008, μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (EURO) παντρευόμουν. H σύζυγός μου μου είπε να τον καλέσουμε στο γάμο. Του τηλεφώνησα αλλά δεν μπορούσε να έρθει στο πάρτι. Όμως χάρηκα όταν τον είδα την επόμενη ημέρα στο γάμο. Ήπιαμε ένα απεριτίφ μαζί, κάναμε μία όμορφη συζήτηση και η σχέση μας αποκαταστάθηκε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ