Ρεάλ – Βαλένθια 3-0: Ακόμα μια “τριάρα” για τη Βασίλισσα

Μετά τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Έιμπαρ, σειρά είχε η Βαλένθια για τη “Βασίλισσα”, την οποία με ακόμα μια “τριάρα” η Ρεάλ σκόρπισε με 3-0 και έφτασε πάλι στο -2 από την Μπαρτσελόνα στη κορυφή.

Η Ρεάλ πάντως κινδύνεψε πολύ στο πρώτο ημίχρονο αφού η Βαλένθια είχε δοκάρι με τον Ροντρίγκο ενώ στο 27’ ακυρώθηκε- οριακά -γκολ του ίδιου ως οφσάιντ. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο με μπροστάρη τον Μπενζεμά εμφανίστηκε μια διαφορετική Ρεάλ που δεν άφησε περιθώρια στις “νυχτερίδες”.

Στο 61’ Μόντριτς – Αζάρ και Μπενζεμά συνδυάστηκαν ιδανικά με τον τελευταίο να τελειώνει τη φάση για το 1-0. Στο 74ο λεπτό ο Ασένσιο μπήκε στον αγώνα, μετά από απουσία μηνών λόγω σοβαρού τραυματισμού, και ο νεαρός μόλις  31 δευτερόλεπτα αργότερα έκανε με πολύ ωραίο βολέ το 2-0. Το σκορ έκλεισε πάλι ο Μπενζεμά με το καλύτερο γκολ της βραδιάς στο 86’ όταν και πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο του και με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Σιίλεσεν.

Η Βαλένθια τέλειωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω μιας μάλλον ανόητης αποβολής του Λι που προσπαθούσε να βγάλει… νοκ άουτ τον Σέρχιο Ράμος.

Το σκορ δεν άλλαξε, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 3-0.

Για τη Βαθμολογία της La Liga, μετά τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια, ΕΔΩ.

Δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια που προσφέρει στο ποδόσφαιρο η Stoiximan, και απολαύστε υπεύθυνα την επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ