Μια περίεργη ιστορία εκτυλίσσεται στην Πάτρα, καθώς ο Προμηθέας έδιωξε πέντε 16χρονους πριν το τέλος της σεζόν, με τις φήμες να θέλουν οι παίκτες να εκδιώχτηκαν επειδή εκδήλωσαν την επιθυμία τους να παίξουν από του χρόνου στον Απόλλωνα Πάτρας.
Παραμονές της τελικής φάσης ΕΣΚΑ, η διοίκηση του συλλόγου Προμηθέας Πάτρας, αποφάσισε να κατέβει στο γήπεδο με 8άδα αφού πέντε παιδιά ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή ότι δεν υπολογίζονται πλέον στην ομάδα.
Η εκδοχή θέλει τα πέντε παιδιά να ενημέρωσαν μέσω των οικογενειών τους ότι από τη νέα σεζόν θέλουν να αποχωρήσουν και να πάνε στον γειτονικό Απόλλωνα Πάτρας. Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον πρόεδρο της ομάδας της Πάτρας, Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος και αποφάσισε ο Προμηθέας να απομακρύνει τους 16χρονους νεαρούς… μια ώρα αρχύτερα.
Ως εκ τούτου τα παιδία έμαθαν λίγο πριν το αγώνα ότι δεν θα αγωνιστούν στο υπόλοιπο της σεζόν, δηλαδή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ακολουθεί , με αποτέλεσμα κάποια να βάζουν τα κλάματα μέσα στο γήπεδο.
Σίγουρα είναι μια ιστορία καθόλου κολακευτική για τους εμπλεκόμενους, αν και ανεπίσημα η ομάδα της Πάτρας δεν επιβεβαιώνει αυτή την εκδοχή. Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική και τα παιδία να αγωνιστούν στο υπόλοιπο της χρονιάς και να μην τιμωρηθούν με μεθόδους που δεν αρμόζουν σε αθλητές, πόσω μάλλον αυτής της ηλικίας.