Προγνωστικά στοίχημα: Ζήτημα επιβίωσης στη La Liga

Βρείτε παρακάτω, τα προγνωστικά μας για στοίχημα και τις επιλογές μας για την Ισπανική La Liga, καθώς είναι αρκετά πιθανό σήμερα να κριθεί σε μεγάλο βαθμό η παραμονή αλλά και η κορυφή στην Ισπανία καθώς έχουμε μάχες των άμεσα ενδιαφερόμενων.

20:30 ΜΑΓΙΟΡΓΚΑ – ΘΕΛΤΑ 

Ματς – εξάποντο ανάμεσα στον 18ο  και τον 17ο της βαθμολογίας. Η σημαντική λεπτομέρεια όμως είναι ότι η διαφορά ανάμεσα τους είναι 8 βαθμοί με 6 αγωνιστικές να απομένουν. Αυτό σημαίνει οτι η Θέλτα στην ουσία παίζει για δύο αποτελέσματα, ειδικά με διπλό στέλνει σχεδόν από σήμερα τη  Μαγιόρκα στη Segunda Division.

Αναμένουμε σκληρό παιχνίδι με αρκετές επαφές και πολλές κάρτες. Σε αυτό βοηθάει και ο διαιτητής του αγώνα, Ricardo De Burgos, ο οποίος μοιράζει κάρτες με περίσσεια ευκολία. Το όριο είναι υποψιασμένα υψηλο (6,5) οπότε θα στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα και συγκεκριμένα στο οβερ 27,5 φάουλ στον αγώνα με 1,87 απόδοση.

Ένα  όριο που κρίνεται χαμηλό για τις συνθήκες του αγώνα και ξεπεράστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των δύο ομάδων μετά την επανέναρξη του Ισπανικού πρωταθλήματος. Στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ τους σημειώθηκαν 30 φάουλ, σήμερα σε ένα αγώνα πολύ πιο κρίσιμο περιμένουμε αντίστοιχα ή και ακόμα πιο πολλά.

23:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ –ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η εικόνα των καταλανών δεν είναι καλή. Εκτός των αγωνιστικών θεμάτων φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα μέσα στην ομάδα όσον αφορά τις σχέσεις των παιχτών με τον προπονητή, Κίκε Σετιέν . Η Ατλέτικο απ΄την πλευρά της δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση μετά την επανέναρξη και φαίνεται να εξασφαλίζει άνετα την τετράδα.  Αναμένεται να αγωνιστεί στο Καμπ Νοου με το γνωστό παθητικό της στυλ , περιμένοντας πίσω από την μπάλα.

Η  Μπάρτσα δεν πείθει, η Ατλέτικο δεν θα θελήσει να ανεβάσει ρυθμό στο παιχνίδι συνεπώς αναμένουμε ένα κλειστό αγώνα που θα κριθεί στο γκολ. Άντερ 2,5 στο 1,86.

Αυτά είναι τα σημερινά μας προγνωστικά για στοίχημα για την Ισπανική La Liga!

Δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια που προσφέρει στο ποδόσφαιρο η Stoiximan, και απολαύστε υπεύθυνα την επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ