Πρεμιερ Λιγκ: Ένσταση η Μπόρνμουθ για παραμονή στην κατηγορία

Ένα πεντακάθαρο γκολ της Σέφιλντ πριν μερικές εβδομάδες στον αγώνα με την Άστον Βίλα, που δεν μέτρησε ποτέ επειδή χάλασε ο μηχανισμός , ίσως σώσει τη Μπόρνμουθ.

Η αγωνία στην Πρέμιερ Λιγκ ίσως συνεχιστεί και εκτός αγωνιστικών χώρων καθώς η Μπόρνμουθ σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει τη νομική οδό , διεκδικώντας έτσι την παραμονή της στην κατηγορία.

Ήταν 17 Ιουνίου όταν ο αγώνας Άστον Βίλα – Σέφιλντ έληγε 0-0 με τρομερά παράπονα των φιλοξενούμενων για ένα καθαρό γκολ που δεν μέτρησε ποτέ. Μάλιστα είχε βγάλει ανακοίνωση και η υπεύθυνη εταιρία ζητώντας δημόσια συγνώμη , λέγοντας πως κόλλησε το goal line technology. Αυτός ο βαθμός όμως έμελε να σώσει την Άστον Βίλα , καθώς χωρίς αυτόν θα τερμάτιζε ισόβαθμη με τη Μπόρνμουθ η οποία θα σωζόταν καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους  ‘’χωριάτες’’.

Αυτό, λοιπόν , δίνει πάτημα στους ανθρώπους της Μπόρνμουθ να κινηθούν νομικά. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται συνάντηση των ιθυνόντων του συλλόγου ούτως ώστς να αποφασιστούν οι οριστικές κινήσεις της ομάδας στο θέμα αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ