Πελεκούδας: Συγνώμη για το βίντεο που βρίζει Ολυμπιακό

Σε βίντεο από τους πανηγυρισμούς των πρασίνων για την κατάκτηση του τίτλου της Ελληνικής Volley League, ο Έλληνας διεθνής Παναγιώτης Πελεκούδας, εμφανίζεται να συμμετέχει σε υβριστικά συνθήματα εναντίον του Ολυμπιακού, για τα οποία αργότερα ζήτησε συγνώμη.

Μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού οι παίκτες του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν στο «Π. Γιαννακόπουλος» το οποίο ήταν γεμάτο από φιλάθλους των πρασίνων. Εκεί, λοιπόν, μέσα στο χαμό των πανηγυρισμών έχουν κυκλοφορήσει βίντεο που δείχνουν τον 30χρονο κεντρικό του Παναθηναϊκού αλλά και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Πελεκούδα, να βρίζει τους Πειραιώτες. 

Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Πελεκούδας τυγχάνει να είναι και πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ. Δηλαδή σαν να λέμε ο εκπρόσωπος των παικτών κάτι που κάνει ακόμα κατακριτέα τη συμπεριφορά του…

Ο ίδιος ο Πελεκούδας πάντως ζήτησε συγνώμη για το βίντεο και απολογήθηκε μέσω της σελίδας του στα social media γράφοντας τα εξής:  

«Την Κυριακή 12-7-2020 μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και αφού κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, υπό την ένταση των στιγμών, επιδόθηκα σε εκφράσεις-συνθήματα, οι οποίες δεν με αντιπροσωπεύουν ως άτομο, αθλητή και φυσικά ως Πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ. Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι πλήρως όλους τους παίκτες του βόλεϊ και όλα τα σωματεία, όπως και το ΤΑΑ Ολυμπιακός, του οποίου μάλιστα ήμουν παλαιότερα και αθλητής.

Για την άνω συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη από όλους τους φιλάθλους, τους ανθρώπους του βόλεϊ και κυρίως του συμπαίκτες μου όλων των ομάδων, τους οποίους καθημερινά προσπαθώ να εκπροσωπώ μέσω του συνδικαλιστικού μας φορέα, διεκδικώντας από κοινού το καλύτερο δυνατόν για το άθλημά μας.

Ήταν μία άτυχη στιγμή για εμένα και για αυτό προβαίνω άμεσα σε αυτή τη δήλωση.

Και όπως έχει ειπωθεί «Το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλος λάθος».

Παναγιώτης Πελεκούδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ