Πάρκερ: «Μεγάλη τιμή για μένα η προεδρία στη Λυών»

Ο Τόνι Πάρκερ, μετά τα δημοσιεύματα που τον δείχνουν ως υποψήφιο πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Λυών, μίλησε σε ΜΜΕ της Γαλλίας υποστηρίζοντας πως θα ήταν τιμή για τον ίδιο να αναλάβει τη προεδρία της ομάδας.

Ο νυν πρόεδρος και ισχυρός άνδρας της μπασκετικής Βιλερμπάν, που επίσης έχει έδρα στη Λυών, τόνισε στο γαλλικό «So Foot» οτι θα ήταν τεράστια τιμή και ευτυχία να διαδεχθεί τον Ολάς και να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη όλων των τμημάτων των συλλόγων.

Ο Πάρκερ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να με θεωρεί αντικαταστάτη του στην προεδρία ο Ζαν-Μισέλ Ολάς. Φυσικά και ξέρω πόση δουλειά απαιτεί αυτή η θέση και γνωρίζω πως έχω πολλά να μάθω ακόμα. Αλλά, εάν έρθει μία ημέρα και μου ζητήσει να τον αντικαταστήσω, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να αρνηθώ. Έχουμε κοινό τρόπο σκέψης και αυτό μας έχει φέρει κοντά, καθώς είμαστε και οι δύο θετικές προσωπικότητες και μας αρέσει να πηγαίνουν μπροστά τα πλάνα μας. Έχουμε παρόμοια σχέδια για το μέλλον. Σχετικά με το πως να χτίσουμε ένα σύνολο, με ποιους ανθρώπους να το πλαισιώσουμε και τι στρατηγική θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να προχωρήσουμε μπροστά.»

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Ζαν-Μισέλ ήταν πάντα οραματιστής και αυτό προσπαθώ όπως μπορώ να το κάνω και εγώ στην ομάδα του μπάσκετ. Αυτό είναι ένα σημαντικό προσόν ώστε να μπορείς να αναπτύξεις ένα κλαμπ. Υπάρχουν πράγματα που έχουμε κάνει στη Βιλερμπάν, τα οποία δεν τα έχει καταφέρει άλλη ομάδα στην ιστορία του γαλλικού μπάσκετ. Σήμερα, μαζί με την Olympic Lyonnais Groupe υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πετύχουμε τα επόμενα χρόνια.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ