Πάολο Μαλντίνι – Όλα τα εκπληκτικά τάκλιν του σε 7 λεπτά!

Ο Πάολο Μαλντίνι είναι αναμφισβήτητα ένας θρύλος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με περισσότερες από 1,000 συμμετοχές και 26 σημαντικά τρόπαια-τίτλους σε 25 χρόνια αγωνιστικής δράσης, κάτι που κανείς δε κατάφερε ούτε να πλησιάσει.

Ο 51χρονος πλέον Μαλντίνι έχει αποσυρθεί εδώ και περίπου μια δεκαετία από την ενεργό δράση, όμως παραμένει στην Ιστορία, για τα τρομερά αμυντικά του κατορθώματα, τις ηγετικές του ικανότητες, τις 1000+ συμμετοχές του, τη φανέλα με το Νούμερο 3 της Μίλαν, αλλά και το γεγονός ότι έχει κατακτήσει 5!! τρόπαια Champions League και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο, ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Στα 25 χρόνια της μεγάλης καριέρας του, αντιμετώπισε τεράστιους επιθετικούς, μέσους και αμυντικούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους έβαλε εξαιρετικά… δύσκολα.

Αυτό όμως που πολλοί δε γνωρίζουν, είναι πως ο Μαλντίνι μαζί με τον σπουδαίο Μπαρέζι, ανήκαν στην ομάδα της Μίλαν που έμεινε αήττητη για σχεδόν 2 χρόνια από το 1991 έως το 1993. Για 58 ολόκληρους αγώνες, και ολόκληρη τη σεζόν 1991-1992. Μάλιστα, δέχθηκαν μόλις 23 γκολ σε 196 αγώνες, δηλαδή με έναν μέσο όρο μόνο 1 γκολ ανά 8,5 αγώνες! καταπληκτικό!

Ας μην μακρηγορούμε όμως, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον “Καπιτάνο”, Πάολο Μαλντίνι, στο παρακάτω βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ