ΠΑΟΚ: Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί

Το ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης αποφάσισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει πίσω τους 7 βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί, ως εκ τούτου η υπόθεση θα επιστρέψει στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το CAS εξέδωσε απόφαση σήμερα για την υπόθεση της συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης και το πόρισμα ήταν να επιστραφούν οι 7 βαθμοί πίσω στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Επιπρόσθετα προτρέπει την Επιτροπή Εφέσεων που θα δικάσει εκ νέου την υπόθεση να το κάνει από την αρχή χωρίς να δεσμεύεται από την αρχική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ουσιαστικά ζητά να εκδικαστεί η υπόθεση από την αρχή , αθωώνοντας τον ΠΑΟΚ. 

Να θυμίσουμε ότι στο CAS είχε προσφύγει και ο Ολυμπιακός ζητώντας την αυστηροποίηση της απόφασης και τον άμεσο υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Εκ του αποτελέσματος πάντως δεν δικαιώθηκε.

Αντίκτυπο με αυτή την σημερινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αναμένεται να έχουμε και στην ουρά της βαθμολογίας , αφού υπάρχει πλέον ορατό το ενδεχόμενο να πάρει και η Ξάνθη πίσω τους βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί.

Όπως και να έχει η υπόθεση για τους 7 βαθμούς του ΠΑΟΚ πλέον θα εκδικαστεί εκ νέου από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ