Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών: Η Βραζιλία απέσυρε την υποψηφιότητα της

Η Βραζιλία απέσυρε, πριν από λίγο, την υποψηφιότητα της από τη διοργάνωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο των Γυναικών του 2023.

Η Ομοσπονδία της Βραζιλίας δήλωσε πως η κυβέρνηση της χώρας θεωρεί πως δεν θα ήταν καλό για το έθνος, ούτε οικονομικά αλλά ούτε και σε σχέση με τη πανδημία του Κορονοιού, να μπει στη διαδικασία μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.

Η Βραζιλία θα στηρίξει πλέον την υποψηφιότητα της Κολομβίας, η οποία ανταγωνίζεται με τις Ιαπωνία και Αυστραλία – Νέα Ζηλανδία, για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών 2023 με τη συμμετοχή 32 ομάδων συνολικά.

Η απόφαση της FIFA είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου.

“Τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν είναι καλά, οικονομικά και κοινωνικά, λόγω της πανδημιας του Κορονοιού, και η κυβέρνηση μας πρότεινε να μην αναλάβουμε τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ειδικά με τα όσα ζήτησε η FIFA,” δήλωσε η Ομοσπονδίας της Βραζιλίας.

Η Βραζιλία, τα τελευταία χρόνια έχει διοργανώσει πάρα πολύ μεγάλες εκδηλώσεις και διοργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών το 2014, τους Ολυμπιακούς Αγώνες επίσης το 2014, καθώς και το Copa America 2019.

Η Βραζιλία όμως είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση από τη πανδημία, με περισσότερους από 35,000 θανάτους και πάνω από 650,000 κρούσματα Κορονοιού… και είναι αδύνατο να διοργανώσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το 2023.

Δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια που προσφέρει στο ποδόσφαιρο η Stoiximan, και απολαύστε υπεύθυνα την επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

Το παιχνίδι ξαναρχίζει με 0% γκανιότα σε όλα τα ματς της Bundesliga! *όροι&προυποθέσεις | 21+

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ