Οριστικά εκτός US Open o Ναδάλ

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Ράφα Ναδάλ αποσύρθηκε από το φετινό US Open, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Χωρίς τον περσινό νικητή θα διεξαχθεί το φετινό US Open καθώς ο Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο φετινό Όπεν λόγω των συνθηκών που επικρατούν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο 34χρονος : “Μετά από πολλές σκέψεις, αποφάσισα να μην παίξω στο φετινό US Open. Η κατάσταση είναι περίπλοκη διεθνώς, τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται και φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουμε έλεγχο της κατάστασης. Θέλω να δώσω όλο τον σεβασμό μου στην USTA, στους διοργανωτές του US Open και στην ATP για την προσπάθειά τους να διεξάγουν το τουρνουά για τους παίκτες και για τους θεατές μέσα από την τηλεόραση. Είναι μια απόφαση που ποτέ δεν θα ήθελα να πάρω αλλά αποφάσισα να ακούσω την καρδιά μου που μου λέει να μην ταξιδέψω”

Αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το Αμερικανικό ‘Οπεν αφού χωρίς τους Ναδάλ – Φέντερερ χάνει μεγάλο μέρος της αίγλης του. Προς το παρόν μόνο ο Τζόκοβτις από τους Big three δεν έχει αποσυρθεί και όπως όλα δείχνουν δεν έχει σκοπό να το κάνει και θα αγωνιστεί κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ