Μουρίνιο: “Τσίρκο το Financial Fair Play της UEFA”

Μετά τον Γιούργκεν Κλοπ, που χαρακτήρισε την αθώωση της Μάντσεστερ Σίτι ως “κακή μέρα για το ποδόσφαιρό” και ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε επίθεση στην UEFA και τις αποφάσεις που παίρνει για το Financial Fair Play, χαρακτηρίζοντας τη Τσίρκο.

Τη μη τιμωρία της Μάντσεστερ  Σίτι σχολίασε ο προπονητής της Τότεναμ στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα εναντίον της Νιουκάστλ για τη Premier League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ουσιαστικά είπε πως αν και είναι θετικός με την όλη ιδέα η εφαρμογή της είναι κάτι τελείως διαφορετικό, χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση τσίρκο. 

Ο Μουρίνιο δήλωσε χαρακτηριστικά για το Financial Fair Play και την αθώωση της Σίτι:

“Η αποψή μου για το Financial Fair Play δεν αλλάζει όπως και η άποψη μου για το VAR. Μου αρέσει η όλη ιδέα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η εφαρμογή της και η ερμηνεία της ανάλογα με τις διαθέσεις όσων αποφασίζουν. Το FFP είναι ακριβώς το ίδιο. Όταν είπα οτι πρέπει να τελειώσει δεν ήταν επειδή δεν συμφωνώ αλλά επειδή δεν μου αρέσει αυτό το τσίρκο. Στο παρελθόν και άλλες ομάδες βρέθηκαν στη θέση της Σίτυ και θυμάστε τα αποτελέσματα. Γιατί τιμωρήθηκε με 10 εκατ και όχι με το διετή αποκλεισμό. Αν δεν είσαι ένοχος δεν τιμωρείσαι καθόλου , αν είσαι η απόφαση είναι ντροπή”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ