Μάνουελ Νόιερ: Βίντεο με συμμετοχή του σε Ναζιστικό τραγούδι

Ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την δημοσίευση ενός βίντεο με συμμετοχή του ίδιου σε Ναζιστικό τραγούδι, ενώ βρίσκεται σε διακοπές στη Κροατία.

Στο εν λόγω βίντεο, ο διεθνής τερματοφύλακας Μάνουελ Νόιερ εμφανίζεται με μια ομάδα ανδρών σε μια παραλία τραγουδώντας το “Lijepa li si” (Είσαι όμορφη).

Το τραγούδι αναφέρεται σε μια περιοχή της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης που διεκδικούν οι Κροάτες εθνικιστές από τη δεκαετία του 1990.

Ο Μάνουελ Νόιερ βρίσκεται σε διακοπές στην Κροατία με τον προπονητή του τερματοφύλακα, Τόνι Ταπάλοβιτς.

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος τον περασμένο μήνα, λίγες εβδομάδες αφότου ο Νόιερ επέκτεινε το συμβόλαιο του με τους “Βαυαρούς” μέχρι το 2023.

Ο Τάπαλοβιτς γεννήθηκε στη Γερμανία αλλά είναι Κροατικής καταγωγής, ενώ ο αδελφός του Φιλίπ Τάπαλοβιτς αγωνίστηκε τρεις φορές για την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Δεν είναι γνωστό αν ο Νόιερ κατάλαβε τις λέξεις από το Ναζιστικό τραγούδι. Ο εκπρόσωπος του τερματοφύλακα όμως δήλωσε πως δεν φταίει αφού δεν μιλάει Κροατικά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ