Λίβερπουλ: Ώρα αποφάσεων – Φεύγουν οι πρώτοι τρεις

Στη Λίβερπουλ ήδη ξεκαθαρίζουν για το ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα προβούν την πόρτα της εξόδου, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αγγλικού τύπου, ο Γιούργκεν Κλόπ, ανέφερε ήδη τους πρώτους τρεις που βρίσκονται κοντά στην αποχώρηση και φεύγουν από τους “Reds”.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, έχει ήδη κάνει συζητήσεις με την διοίκηση του συλλόγου για το θέμα αυτό, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες, αλλά μονάχα συγκεκριμένοι από αυτούς χρησιμοποιούνται και  «υπολογίζονται». Επομένως δεν ωφελεί κάπου η παραμονή τους, οπότε και θα πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα του ρόστερ, πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές λοιπόν που βρίσκονται στην λίστα αποχώρησης της Λίβερπουλ και φεύγουν, όπως δήλωσε και ο Γιούργκεν Γκλοπ, είναι οι Ναθάνιελ Κλάιν ,Τζερντάν Σακίρι και Άνταμ Λαλάνα, τους οποίους σκοπεύει και να παραχωρήσει. Ειδικά για τον Αντάμ Λαλάνα, ο οποίος ανανέωσε προσωρινά ως επέκταση μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, τα μεταγραφικά σενάρια τον θέλουν άμεσα εκτός Άνφιλντ χωρίς όμως ο ίδιος να έχει βρεί ακόμα ομάδα.

Αυτά τα τρία ονόματα θα είναι οι πρώτες και πιο σίγουρες αποχωρήσεις από την Λίβερπουλ. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ όμως, σύντομα θα ακολουθήσουν κι΄άλλοι.

Δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια που προσφέρει στο ποδόσφαιρο η Stoiximan, και απολαύστε υπεύθυνα την επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ