Κύπελλο Ελλάδας: Με ξένους διαιτητές και χωρίς κόσμο οι ρεβάνς

Οριστική απόφαση έλαβε σήμερα το μεσημέρι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, σε συνεδρίαση που είχε για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες των επαναληπτικών αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδας, με τις ρεβάνς των ημιτελικών να γίνονται με ξένους διαιτητές και χωρίς κόσμο.

Μέτα και το αίτημα της Super League για την διεξαγωγή αγώνων με λίγο έστω κόσμο στις κερκίδες υπήρχαν σκέψεις να γίνει αυτό και στο κύπελλο όμως το διάστημα μέχρι την άλλη εβδομάδα κρίθηκε μικρό, ως εκ τούτου οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Έμεινε πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο ο τελικός να πραγματοποιηθεί με την παρουσία φιλάθλων σε ένα μικρό ποσοστό σε σχέση με τη χωρητικότητα του γηπέδου.

Πέραν αυτού, αποφασίστηκε  ότι τους αγώνες θα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Τόσο για  το Άρης – ΑΕΚ όσο και για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, η ομάδα των διαιτητών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, με όποιες δυσκολίες κρύβει αυτό το εγχείρημα καθώς υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί, οι διαιτητές θα πρέπει να ελεγχθούν πριν και μετά την άφιξη τους ενώ αν εντοπιστεί κάποιος θετικός στον κορονοϊό θα αλλάξει όλη η ομάδα.

Με ξένους διαιτητές και χωρίς κόσμο λοιπόν και οι δυο ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ