Κορονοϊός: Πένθος για την αυτοκτονία του γιατρού της Ρεμς

Συγκλονισμένος είναι όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, μετά την αυτοκτονία και απώλεια του γιατρού της Ρεμς, με τη Γαλλία και όχι μόνο να έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Ο 60χρονος γιατρός της Ρεμς, Μπερνάρντ Γκονζάλεζ, αυτοκτόνησε χτες το πρωί Κυριακή 5 Απριλίου, λόγω του ότι ήταν θετικός στον Κορονοϊό, αφήνοντας μάλιστα σχετικό σημείωμα, όπως ανέφερε η γαλλική «Parisien» και μετέφερε στην Ελλάδα το SportGun.

Αμέσως μετά την είδηση, τόσο η ομάδα της Ρεμς, όσο και ο πρόεδρος της Ζαν-Πιερ Καγιό, ανακοίνωσαν-δήλωσαν σχετικά με τον άδικο χαμό του γιατρού.

Ρεμς: «Η Ρεμς έχει χτυπηθεί στην καρδιά. Ήταν ένας άνθρωπος της επιστήμης. Ερωτευμένος με τη Ρεμς, με την ιστορία της και το μοναδικό παρελθόν της. Θαυμαστής του Μισέλ Πλατινί. Ήταν ο γιατρός μας…»

Ζαν-Πιερ Καγιό: «Δεν υπάρχουν λόγια. Η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε τη Ρεμς στην καρδιά της. Υπηρέτησε το κλαμπ περισότερα από 20 χρόνια με απόλυτο επαγγελματισμό, με παθιασμένο και ανιδιοτελή τρόπο. Ο γιατρός Γκονζάλεζ στις πιο σκληρές περιόδους του συλλόγου, εργάστηκε ακόμα και σε εθελοντική βάση. Ο προσωπικός μου γιατρός. Σήμερα όλες οι σκέψεις μου, εκείνες του συλλόγου, για τις οποίες θα παραμείνει μοναδική φιγούρα, πηγαίνουν στη σύζυγο του και τους γονείς του. Σήμερα αυτό είναι ένα δράμα που μας βασανίζει.»

Μια πραγματική τραγωδία, όχι μόνο για τη Ρεμς αλλά ολόκληρη τη Γαλλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ