Ίκερ Κασίγιας: Αποσύρεται από την ενεργό δράση

Με ανακοίνωση του ο εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων των δύο τελευταίων δεκαετιών , έκανε γνωστό ότι αποσύρεται οριστικά από τα γήπεδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Με σημερινή ανάρτηση του στο twitter ο ” Άγιος Ίκερ” γνωστοποίησε το τέλος της καρίερας του: μια καριέρα στην οποία κατέκτησε στην κυριολεξία τα πάντα. Μέσα σε άλλα ανέφερε: “Το πιο σημαντικό είναι το μονοπάτι στο οποίο ταξιδεύεις και οι άνθρωποι που σε συνοδεύουν, όχι ο προορισμός. Μπορώ να πω χωρίς δισταγμό, ότι ήταν το σωστό μονοπάτι και ο ονειρικός προορισμός. Σας ευχαριστώ”.

O Ισπανός κατέκτησε στην καριέρα του 3 Champions League με τη Ρεάλ, 5 πρωταθλήματα Ισπανίας και 2 Πορτογαλίας με την Πόρτο. Με την Εθνική Ισπανίας πανηγύρισε δύο Ευρωπαϊκά ( 2008,2012) και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010, όντας μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας.

Πέρυσι ο Ίκερ υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και φέτος είχε διοικητικό ρόλο στην Πόρτο. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα συμβεί και μελλοντικά με τις πόρτες της Ρεαλ Μαδρίτης και του Φλορεντίνο Πέρεθ να έχουν ανοίξει είδη διάπλατα για τον ερχομό του: ελάχιστοι αγαπήθηκαν όσο ο Ίκερ Κασίγιας από το μαδριλένικο κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ