Ιμπραΐμοβιτς: «Αν ήμουν εδώ από τη πρώτη μέρα, θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα»

Κέφια είχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μετά τη νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους με 4-2, λέγοντας πολλά και ωραία, όπως το «Αν ήμουν εδώ από τη πρώτη μέρα, θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα» και άλλα.

Η καλή μέρα του Ζλάταν στον αγώνα με την Γιουβέντους δεν περιορίστηκε μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά είχε και συνέχεια καθώς μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα πέταξε ωραίες ατάκες, ως συνήθως να συμπληρώσουμε.

Ο Σουηδός αρχικά, έκανε την απίστευτη δήλωση:

“Είμαι πρόεδρος, προπονητής και ποδοσφαιριστής και όλα αυτά με έναν μισθό. Αν ήμουν εδώ από την πρώτη μέρα της σεζόν, θα είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα”.

Για να συμπληρώσει μετά για την ηλικία του, “Είμαι μεγάλος δεν είναι μυστικό. Η ηλικία είναι ένα νούμερο, δουλεύω καλά, έχω καλή ισορροπία, έπαιξα περισσότερο τώρα από τον προηγούμενο αγώνα. Νιώθω καλά, προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα με κάθε τρόπο.”

Κλείνοντας ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε για το πως νιώθει στη Μίλαν, “Διασκεδάζω που είμαι στην Μίλαν. Όταν πήγα στις Η.Π.Α, τραυματίστηκα αλλά ήθελα να νιώσω ζωντανός. Είμαι 38 χρονών, δεν έχω την φυσικά κατάσταση που είχα αλλά προσπαθώ να λειτουργώ πιο έξυπνα. Δεν κοιτάω να κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα όταν ήμουν 20 ετών. Αν δεν μπορώ να κάνω την διαφορά, δεν θα μου αρέσει αυτό. Δεν είμαι εδώ για να είμαι η  μασκότ αλλά για να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ