Δυναμό Δρέσδης: Ο Κρις Λεβ δάκρυσε στον αέρα – Βίντεο

Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε ζωντανά στη Γερμανική τηλεόραση, καθώς ο Κρις Λεβ, παίκτης της Δυναμό Δρέσδης, δάκρυσε στον “αέρα” από την ένταση για το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε 7 αγώνες σε διάστημα 19 μόλις ημερών, και δεν απέφυγε τον υποβιβασμό.

Η Δυναμό Δρέσδης, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ηττήθηκε με σκορ 2-0 και από τη Χόλσταϊν Κιέλ και ουσιαστικά υποβιβάστηκε στη τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου αφού η απόσταση από τα μπαράζ είναι στους 6 βαθμούς με 2 αγώνες να απομένουν.

Το μεγάλο θέμα όμως είναι, πως η ιστορική ομάδα της Δρέσδης, έδωσε επτά αγώνες σε διάστημα μόλις 19 ημερών, αφενός λόγω του ότι έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα μετά την επανέναρξη είναι βεβαρυμένο, αφετέρου επειδή η Δυναμό Δρέσδης ξεκίνησε και λίγες μέρες αργότερα, λόγω κάποιων κρουσμάτων Κορονοϊού που αρχικά βρέθηκαν στις τάξεις της ομάδας.

Στη συνέντευξη λοιπόν μετά τον αγώνα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κρις Λεβ, μίλησε για απάνθρωπες συνθήκες, για τους επτά αγώνες σε 19 ημέρες, δηλαδή σχεδόν έναν αγώνα κάθε 2,5 ημέρες, και στο τέλος ξέσπασε και δάκρυσε στον αέρα από την ένταση.

Μάλιστα, ο Κρις Λεβ της Δυναμό Δρέσδης, δεν απέφυγε και τα “γαλλικά”, αφού ανέφερε ζωντανά:

“Δεν τους ενδιαφέρει. Στο τέλος, είμαστε εμείς που πρέπει να πληρώσουμε το γαμ@@@@ο το τίμημα”.

Η Βαθμολογία της Bundesliga 2 μετά την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής, εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ