Τζόκοβιτς: Ο πατέρας του κατηγορεί τον Ντιμιτρόφ

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρένταν, κατηγορεί τον Βούλγαρο τενίστα, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ως υπεύθυνο για τα κρούσματα κορονοϊού στο Adria Tour και τις εξελίξεις που αυτά έφεραν.

Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβτις έχει κατά καιρούς δημιουργήσει προβλήματα στο γιο του με τη στάση του και τις περίεργες δηλώσεις του. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και τώρα με τον νο1 της παγκόσμια κατάταξης να βρίσκεται ήδη σε δύσκολη θέση για όσα συνέβησαν στο Adria Tour και το μόνο που σίγουρα δεν χρειαζόταν ήταν να του ανοίξει καινούργια μέτωπα ο πατέρας του.

Τζόκοβιτς και Ντιμιτρόφ είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι και σίγουρα τα λόγια του Σρένταν μόνο απορίες δημιουργούν: “Γιατί να συμβεί αυτό; Γιατί ο Ντιμιτρόφ μάλλον ήρθε άρρωστος, ποιος ξέρει από που. Δεν έκανε το τεστ εκεί και το έκανε κάπου αλλού. Δεν ήταν σωστό αυτό. Τι να κάνουμε τώρα. Δημιούργησε τεράστια ζημιά στην Κροατία, στην οικογένειά μας και στη Σερβία”, δήλωσε στο γερμανικό RTL.

Άμεση φυσικά ήταν και η αντίδραση από πλευράς Ντιμιτρόφ όπου σήμερα ο μανατζέρ του, Τζεόρτζι Στοϊμένοφ, έσπευσε να δηλώσει : “O Ντιμιτρόφ προσγειώθηκε απευθείας στο Βελιγράδι, μετά από τρεις μήνες σε ολοκληρωτική απομόνωση. Ούτε στο Βελιγράδι ούτε και στη Ζαντάρ του ζητήθηκε να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό. Οι διοργανωτές των event είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την τήρηση των υγειονομικών μετρών. Ο Γκριγκόρ σεβάστηκε αυστηρά  τους κανόνες που επέβαλλαν οι διοργανωτές του τουρνουά και τους κανόνες των χωρών κατά τη διέλευση των συνόρων μεταξύ Βουλγαρίας, Σερβίας και Κροατίας.”

Είναι φανερό ότι έχει επέλθει ένα μικρός χαμός και μια αλληλο – απόδοση ευθυνών με τον Τζόκοβιτς να βρίσκεται στο  πρωταγωνιστικό κάδρο των ευθυνών γι’αυτό το φιάσκο που συνέβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ