Τζόκοβιτς: Θετικός και αυτός στον Covid-19

Ενός κακού μύρια έπονται, αφού μετά τους Ντιμιτρόφ, Τσόριτς και Τροίτσκι και το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, είναι θετικός στον Covid-19.

Τελικά αποδείχτηκε ότι οι αντιδράσεις για τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας στο Adria Tour μόνο υπερβολικές δεν ήταν καθώς είδη 4 τενίστες που συμμετείχαν σε αυτό είναι θετικοί στον κορονοϊό. Επίσης με Covid-19 έχουν διαγνωστεί και μέλη των προπονητικών ομάδων, για την ακρίβεια ο προπονητής και ο φυσιοθεραπευτής του Ντιμιτρόφ, Κρις Γκρος και Άλγκις Χρίστοφ αντίστοιχα αλλά και ο γυμναστής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Μάρκο Πανίκι.

Ο Τζόκοβιτς που είναι μεν θετικός στον Covid-19 αλλά εντελώς ασυμπτωματικός, εμφανώς σε απολογητική διάθεση, καθότι η ευθύνη που φέρει είναι μεγάλη δήλωσε πριν λίγο:

“Όταν φτάσαμε στο Βελιγράδι κάναμε το τεστ. Τα αποτελέσματα για εμένα και τη Γελένα ήταν θετικά, ενώ για τα παιδιά μας αρνητικά. Όσα κάναμε έγιναν πραγματικά με πολύ καλές προθέσεις. Θέλαμε να ενώσουμε τον κόσμο και να στείλουμε ένα μήνυμα ελευθερίας. Το Adria Tour είχε στόχο να βοηθήσει του τενίστες να επανέλθουν σε αγωνιστικό ρυθμό μετά την ακύρωση του παγκόσμιου tour λόγω κορονοϊού. Όλα ξεκίνησαν από μια φιλανθρωπική ιδέα που είχα να πάνε τα έσοδα του τουρνουά σε όσους το έχουν ανάγκη και πραγματικά ζέστανε την καρδία μου η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Το τουρνουά έγινε όταν πιστεύαμε ότι ο ιός έχει εξασθενήσει. Δυστυχώς όμως ο ιός είναι ακόμα εδώ. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να μάθουμε να ζούμε με αυτό ευελπιστώντας να αλλάξει σύντομα η κατάσταση. Ζητώ συγνώμη για οποιοδήποτε κρούσμα κορονοϊού προήλθε από το τουρνουά. Ελπίζω να ξεπεραστούν όλα χωρίς επιπλοκές. Θα παραμείνω σε απομόνωση για τις επόμενες 14 ημέρες και θα κάνω εκ νέου το τεστ σε 5 ημέρες.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ