Τζόκοβιτς: Δάκρυσε στο Adria Tour στο Βελιγράδι

Στα πλαίσια του Adria Tour που γίνεται στο Βελιγράδι και διοργανώνει ο ίδιος ο Τζόκοβιτς και η ομάδα του, ο Σέρβος αν και κέρδισε 2-1 σετ τον Αλεξάντερ Σβέρεφ ( 4-0, 1-4, 4-2) αποκλείστηκε από τον τελικό της διοργάνωσης, όμως ο λόγος που δάκρυσε μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα φυσικά δεν ήταν αυτός.

Για την ακρίβεια οι περίπου 4,000 θεατές οι οποίοι είχαν μαζευτεί όταν ο Νο1 στον κόσμο  τενίστας ξεκίνησε να κάνει δηλώσεις σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν. Αυτό στάθηκε η αφορμή για τον Τζόκοβιτς να ξυπνήσουν μνήμες από τα παιδικά του χρόνια στη Σερβία και δάκρυσε. Εξάλλου δεν είναι εξοικειωμένος με το να αγωνίζεται μπροστά στους συμπατριώτες του καθώς καμία μεγάλη διοργάνωση της ATP δεν λαμβάνει χώρα στη Σερβία.

Αναλυτικά δήλωσε: 

«Ένα από τα δικά μας παιδιά είναι στον τελικό. Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα τις τελευταίες ημέρες και θα ήθελα ν’ ευχαριστήσω όσους ήρθαν στους αγώνες και όσους τους υποστήριξαν. Δεν κλαίω τόσο για τον αποκλεισμό από τον τελικό αλλά γιατί θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια εδώ και συγκινήθηκα».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στον τελικό ο Αυστριακό Τιμ νίκησε με 2-1 σετ τον Σέρβο Φιλιπ Κραϊνοβιτς ( 4-2, 2-4, 4-2). Το Adria Tour θα συνεχιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ζαντάρ της Κροατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ