Άρης: Δεν τον δέχτηκαν στο Eurocup

Φάκελο συμμετοχής στο Eurocup είχαν στείλει οι “κιτρινόμαυροι” όμως η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα τις 24 ομάδες που θα λάβουν μέρος την επόμενη σεζόν στη διοργάνωση, χωρίς ο Άρης να βρίσκεται μέσα σε αυτές.

Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άρης, εκτός από το Eurocup, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και για συμμετοχή στο Basketball Champions League, όμως εκεί ήταν ξεκάθαρο ότι ο μόνος τρόπος να πάρουν μέρος ήταν μέσω προκριματικών. Κάτι τέτοιο φυσικά κάνει το εγχείρημα πολύ δύσκολο καθώς οι ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει θα είναι υψηλής δυναμικότητας.

Η εναλλακτική επιλογή είναι η σίγουρη συμμετοχή στο FIBA Europe Cup λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι πρόκειται για τη χαμηλότερης δυναμικής ευρωπαϊκή συλλογική διοργάνωση. Ως εκ τούτου ο Άρης οφείλει να ζυγίσει τα δεδομένα και να πάρει την καταλληλότερη απόφαση.

Η λίστα των 24 ομάδων περιλαμβάνει τον Προμηθέα, καθώς και τους εξής συλλόγους: Μονακό, Μπαχτσεσεχίρ, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα – Ολίμπια, Φράπορτ Σκάιλαινερς, Μπούρσασπορ, Μπρέσια, Γκραν Κανάρια, Μπουργ, Μπανταλόνα, Λιετκαμπέλις, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι Ρισόν, Λεβαλουά, Ανδόρα, Ναντέρ, Παρτιζάν, Ουλμ, Αντβέρπ, Βενέτσια, Ουνικάχα Μάλαγα, Ούνικς Καζάν και Βίρτους Μπoλόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ