Άντιτς: «Μου λείπει ο Ολυμπιακός, η Θύρα 7 κι ο Σπανούλης»

Ο Πέρο Άντιτς, πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, συνομίλησε με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη στο Instagram, λέγοντας του πως του λείπει πολύ ο Ολυμπιακός, η Θύρα 7 και ο Βασίλης Σπανούλης με…μαλλί!

Ο 37χρονος πλέον Σέντερ έχει περάσει ιστορικές στιγμές με την ομάδα του Ολυμπιακού, όπως την κατάκτηση της Ευρωλίγκας back2back, ενώ πάντα διατηρούσε μια πολύ στενή φιλική σχέση με την Θύρα 7 της ομάδα του Πειραιά.

Δείτε τι ανέφερε ο Πέρο Άντιτς στον Χρήστο Χολίδη (ο οποίος για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει επίσης εξαιρετική σχέση με το Μπάσκετ):

«Μου λείπει η Αθήνα. Μου λείπει ο Πειραιάς. Μου λείπει η Ολυμπιακάρα! Μου λείπει η Θύρα 7 και μου λείπει ο Σπανούλης με μαλλί! Είναι αδερφός μου, δεν είναι απλά ένας σπουδαίος παίκτης. Είναι ο καλύτερος! Τον θυμάμαι από όταν ήταν στο Μαρούσι το 2001. Τότε δεν σούταρε και τώρα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είναι θρύλος. Είναι ο κορυφαίος. Μου λείπεις κι εσύ Χρήστο. Λέω σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος τραγουδιστής στην Ελλάδα γιατί είσαι Ολυμπιακός».

Καταπληκτικός Πέρο Άντιτς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ